Δεκ
Uncategorized

Η MGM αντιπροσωπεύει τις πωλήσεις του “Ταξίδι μεγάλης ημέρας στη νύχτα” με τους Jessica Lange, Ed Harris, Ben Foster & Colin Morgan.

Η MGM αντιπροσωπεύει τις πωλήσεις του “Ταξίδι μεγάλης ημέρας στη νύχτα” με τους Jessica Lange, Ed Harris, Ben Foster & Colin Morgan.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η MGM αντιπροσωπεύει τις πωλήσεις της νέας κινηματογραφικής εκδοχής του Ταξίδι μεγάλης ημέρας στη νύχτα, με πρωταγωνιστές τους Jessica Lange, Ed Harris, Ben Foster και Colin Morgan.

Όπως αναφέραμε τη Δευτέρα, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί για την κινηματογραφική μεταφορά του βραβευμένου με Πούλιτζερ θεατρικού έργου του Eugene O’Neill.

Ο γνωστός Βρετανός σκηνοθέτης θεάτρου και όπερας, Jonathan Kent, έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο έργο, το οποίο γυρίστηκε στην Ιρλανδία. Παραπάνω είναι μια πρώτη εικόνα από την παραγωγή.

Στο έργο συμμετέχει η δις βραβευμένη με Όσκαρ και πέντε φορές με Χρυσή Σφαίρα Lange, η οποία επαναλαμβάνει τον ρόλο της στο Broadway που απέσπασε το 2016 το βραβείο Τόνυ, σε επίσης σκηνοθετημένη ταινία του Kent. Υποδύεται την ταραγμένη, συναισθηματικά εύθραυστη και μαστιζόμενη από τον εθισμό  Μαίρη Tαϊρόν. Ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ed Harris είναι ο σύζυγός της Τζέιμς, ένας διάσημος ηθοποιός αλλά αποτυχημένος μεγιστάνας ακινήτων – και ένας άνθρωπος με φόβους και τύψεις βαθιά ριζωμένες στο φτωχό του ξεκίνημα.

Η Foster θα υποδυθεί τον ιδιόρρυθμο, γοητευτικό και αλκοολικό μεγαλύτερο γιο τους, τον Τζέιμι. Και ο Colin Morgan (Belfast) είναι ο ζοφερά αισιόδοξος και φυματικός νεότερος γιος, Έντμουντ – ένα πορτρέτο του ίδιου του O’Neill. Ο David Lindsay-Abaire (Poltergeist) διασκεύασε το έργο για την οθόνη.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία μόνο ημέρα τού Αυγούστου τού 1912 στο παραθαλάσσιο σπίτι τής οικογένειας στο Κονέκτικατ, και δείχνει την οικογένεια Ταϊρόν να αντιμετωπίζει το διπλό φάσμα τής ενδεχομένως θανατηφόρας διάγνωσης της φυματίωσης τού Έντμουντ μαζί με την ολοένα και πιο εύθραυστη και ανήσυχη ψυχική κατάσταση τής μητέρας του Μαίρη. Η οικογένεια γνωρίζει ότι η κατάσταση απειλεί να την επαναφέρει στη σοβαρή εξάρτηση από τη μορφίνη που μόλις πρόσφατα είχε ξεπεράσει.

Η ταινία γυρίστηκε επιτόπου στην κομητεία Wicklow της Ιρλανδίας και χρηματοδοτείται από τις Magnoliamae Films, BKStudios, Brouhaha Entertainment και Fetisoff Illusion. Παραγωγοί είναι οι Gabrielle Tana (Philomena), Bill Kenwright (Cheri) και Gleb Fetisov (Loveless).

Όπως ανέφεραν για πρώτη φορά οι Irish Times, τα γυρίσματα σταμάτησαν για λίγο μετά από λίγες μόλις ημέρες, όταν ένας χρηματοδότης αποχώρησε απροσδόκητα από το έργο, αλλά μας είπαν ότι τα ζητήματα αυτά λύθηκαν αμέσως μετά, όταν επενέβη η BKStudios.

Εκτελεστικός παραγωγός είναι ο διευθύνων σύμβουλος της BKStudios, David Gilbery (The Lost Daughter), και επικεφαλής της παραγωγής είναι η Naomi George (My Pure Land). Η ταινία είναι συμπαραγωγή με τον Redmond Morris και την ιρλανδική εταιρεία παραγωγής του Four Provinces Films.

Διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο Mark Wolf, ενώ ο σχεδιασμός παραγωγής έγινε από την Anna Rackard και ο σχεδιασμός κοστουμιών από τις Joan Bergin και Jane Greenwood.

Το κλασικό έργο του Eugene O’Neill έχει επανειλημμένα προσαρμοστεί στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη, συμπεριλαμβανομένων των εκδοχών του Sidney Lumet και του Jonathan Miller.

Πρωτότυπος σύνδεσμος: deadline.com

Related Posts

Subscription

Get our latest news as quick as possible.
By entering your email address below.
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

© 2023 FETISOFF ILLUSION – EUROPE