ΣΧΕΤΙΚA ΜΕ ΤΗ FETISOFF ILLUSION

Filmic is one of the biggest
studio in Hollywood. We provide
solutions that make sense.

LogoFI_black

Σχετικά με εμάς

Η Fetisoff Illusion – Europe παράγει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές και άλλα είδη ψυχαγωγίας.

Η εταιρεία καθώς και ο Gleb Fetisov (παραγωγός) έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους μερικές αξιόλογες ταινίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια.

Ταξίδι μεγάλης ημέρας στη νύχτα (Long Days Journey into Night) βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Eugene ONeill με πρωταγωνιστές τους Jessica Lange, Ed Harris, Ben Foster και Colin Morgan. Θα κυκλοφορήσει το 2023.

The Piper (2022), ταινία τρόμου βασισμένη στον μεσαιωνικό μύθο του Αυλητή του Χάμελιν, με πρωταγωνίστρια τη Liz Hurley.

Iron Mask:Ταξίδι στην Κίνα (2019) – ταινία φαντασίας με πρωταγωνιστές τους Jackie Chan και Arnold Schwarzenegger.

Sobibor (2018) – πολεμικό δράμα βασισμένο στην αληθινή ιστορία της μοναδικής επιτυχημένης μαζικής απόδρασης Εβραίων κρατουμένων από ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Χωρίς αγάπη (Loveless) (2017), ένα κοινωνικό δράμα που κέρδισε το ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών 2017 και συμπεριλήφθηκε στην τελική σειρά υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το (2018).

The Duelist (2016), δράμα περιπέτειας. Η ταινία συμμετείχε στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Οι κριτικοί επικρότησαν τον “συνδυασμό μιας ισχυρής δομής μπλοκμπάστερ με μια εκλεπτυσμένη αναπαράσταση της ατμόσφαιρας και αναφορές από τα καλύτερα λογοτεχνικά έργα του 19ου αιώνα”.

Chef (2014) με τον Jon Favreau ως σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Dustin Hoffman και Sofia Vergara.

Προσεχώς:

The Final Six, επιστημονικής φαντασίας, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Αλεξάνδρα Μονίρ για μια διαπλανητική αποστολή με στόχο τον αποικισμό ενός από τους δορυφόρους του Δία. Το έργο αναπτύσσεται από κοινού με την Piller Squared/The Segan Company.

Monstrosity, θρίλερ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Αφηγείται την ιστορία του εθνικής εμβέλειας κυνηγιού ενός κατά συρροή δολοφόνου που εντοπίζει πρώην μέλη μιας θρησκευτικής αίρεσης.

Tiergarten, ένα αστυνομικό μυστηρίου που διαδραματίζεται στο Βερολίνο του 1945 κατά τις τελευταίες ημέρες του πολέμου.

H FETISOFF ILLUSION - EUROPE - είναι μια εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε από τον Gleb Fetisov, με έδρα την Κύπρο.

“One of the best Film Studio theme I’ve ever seen. Reasonable
price, easy to use, amazing design, smooth run and excellent
support. Great work you’ve done. Congratulation!”
Richard Green
Marketing Manager of Donal Skehan

Board of Directors

Donec porttitor ante erat, pharetra vestibulum bibendum vel. Cras blandit ornare mi in imperdiet. Etiam commodo sem cursus lorem elementum.

George Green

Director

Richard Romero

Art Director

Sandra Scott

Makeup Artist

Winning Awards